Gør arbejdspladsen grønnere med en økologisk frugtordning

Mange kender til den lille sult, der ofte melder sig midt på eftermiddagen. Frokostpausen er for længst overstået, og der er stadig lang tid til fyraften. Man kan vælge at stille snacksulten med chokolade, slik eller sukkerholdige drikkevarer, der kan få dig gennem resten af arbejdsdagen. Eller du kan vælgere end sundere løsning med en økologisk frugtordning.

Ét af de mest kendte kostråd er at spise seks stykker frugt og grønt om dagen. Men selvom de fleste kender rådet, er det de færreste, der når det. Ikke nødvendigvis fordi de ikke har ambitionerne om at få frugt og grønt nok, men fordi det simpelthen ikke er praktisk at have en frugtkurv med sig rundt i en travl hverdag.

Æblerne bliver stødt og bananerne mast, når de ender i bunden af tasken. Med en frugtordning på arbejdspladsen bliver det sunde valg både nemmere og mere praktisk.

Lækker og frisk frugt og grønt leveret lige til kontoret

Med en økologisk frugtordning får du leveret frugt til kontoret når det passer dig. Du kan tilpasse mængden, udvalget og leveringerne til dine behov. Du kan vælge mellem en frugtkasse, der er sammensat ud fra sæsonens frugter, eller selv sammensætte din kasse ud fra typer og antal frugt. På den måde kan du undgå madspild, hvis bananer ikke ligefrem er populære på dit kontor.

Du kan også tilkøbe snacks som nødder eller snackgrønt, som er mere mættende end frugt, og derfor et godt supplement til f.eks. et langt møde eller et seminar.

Med en frisk frugtordning leveret lige til døren kan du løfte både trivslen og sundheden på din arbejdsplads. Gør dig selv og dine medarbejdere en tjeneste, og bestil din første kasse i dag.