Derfor bør dit barn gå til svømning

Går du og er i tvivl, om du skal sende dit barn afsted til svømning? Det kan være en svær beslutning og specielt, hvis dit barn ikke ligefrem jubler ved tanken. Men uanset hvad, så er der altså rigtig mange gode grunde til, hvorfor dit barn bør gå til svømning, og mange af dem er du sikkert allerede stødt på. Men hvis du nu alligevel er i tvivl, så bør du læse med her.

En del af et fællesskab

Ligesom med rigtig meget andet sport, så er den primære årsag til at man gider, at man bliver en del af et fællesskab. Det er vildt hyggeligt at kunne samles om en aktivitet. Også på tværs af aldre, generationer og kulturer. Der er helt sikkert en stor chance for, at dit barn får en masse nye gode venner på sit svømmehold, og det kan du også.

Det giver tryghed

Den primære årsag, til at du overhovedet overvejer at sende dit barn afsted til svømning, er helt sikkert, at det gør dig mere tryg. At kunne svømme er en rigtig stor sikkerhed for både dig og dit barn, når I tager på stranden om sommeren eller sejler i robåd. Til svømning starter alle børn med svømmebælter, hvorfra de langsomt bliver dygtigere.

Motion

Det er ikke alle børn, som synes, at det er fedt at løbe efter en bold eller slå kolbøtter. Men det er til gengæld de færreste børn, som siger nej tak til en tur i svømmehallen. Det er altså rigtig god motion og motoriktræning at svømme. Det er også derfor, at du ser mange haller tilbyde babysvømning.