Skab flotte smykker med perler fra Amaida

Hos Amaida finder du en hel verden af de skønneste og mest farverige perler. Lige meget om du skal til at lave øreringe, armbånd, halskæder eller noget helt andet, der involverer perler, så er du kommet til det rette sted. Gå på opdagelse i vores fantastiske sortiment allerede i dag, og find alt det du har brug for til dit næste kreative projekt samlet ét sted.

Det rå look

Hvis du er typen, som holder af at lave smykker, der har et naturligt udtryk, så kan du i vores sortiment finde flotte græske keramikperler og rå, stenperler. Du finder også lædersnore og smukke låse, som kan være den sidste hånd på værket på dit naturlige udtryk i dine smykker. Du kan kombinere de forskellige farver og skabe flotte mønstre eller vælge en enkelt farve og skabe et minimalistisk og nedtonet look.

De elegante smykker

Er du mere typen, som ønsker pang og wow-faktor, så har vi også facetslebne glas perler i et væld af farver i alt fra lyserød, til hyacint og mørkegrøn. Du finder også de klassiske og elegante ferskvandsperler hos os, så du kan kreere smukke smykker, som dem dine bedsteforældre gik med for at få et tidløst look.

Alle kan lave smykker

Hos Amaida sælger vi vores perler og smykketilbehør til venlige priser, da vi mener, at alle skal have råd til at lave smukke projekter komme til verden. Gå på opdagelse i vores brede sortiment allerede i dag og find alle de perler, som du går og drømmer om til din næste kreation. Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, så er du altid velkommen til at kontakte os.