Catering til konfirmation

Om lidt banker foråret for døren, og det samme gør sæsonens konfirmationer. Den ”nye voksen” skal fejres med gaver og taler. Der skal være styr på tøjet, skoene, gæsterne, lokalet, stolene og borddækningen. Og oveni hatten skal du finde ud af, hvad I skal have at spise på dagen. Men det skal jo ikke bare være, hvad om helst. Det skal jo helst være indbydende, spændende, delikat og passe til lejligheden. Men hvordan skal du dog kunne det selv?

Det kan nemt ordnes ved at få et cateringfirma til at stå for det hele, så du blot skal koncentrere dig om at fejre din unge konfirmand. Her kan fremhæves for eksempel Festmad.dk, hvor I både kan vælge 2-5 retters menuer, men også buffeter, hvor forret og dessert kan blive tallerkenserveret.

 

Mad med konfirmanden i fokus

Når nu den lille træder ind i de voksnes rækker, vil han eller hun sikkert gerne være med til at bestemme, hvad I skal spise på den store dag. Derfor kan I med fordel vælge selv at sammensætte menuen. Uanset, om I er til rejecocktail, oksecarpaccio, lækker oksemørbrad med pommes rissolles, brownie bagt med Peter Beier chokolade eller Brammers hvide chokolademousse med et twist af cuba caramel, kan I helt sikkert finde en sammensætning, der passer perfekt til jeres smag.

Dagen skal jo helst glide gnidningsfrit, hvor al opmærksomhed er på konfirmanden og gæsterne. Så det kan være skønt, hvis nogle andre står for alt det praktiske med maden. Hos Festmad.dk kan du nemt få maden bragt til døren, og evt. både med tjenere og måske en kok. I kan hjemme fra spisebordet blot udfylde en bestillingsformular. Men hvis I har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du hurtigt gribe knoglen og ringe til dem på tlf. 70 20 96 90 eller på mail: bm@festmad.dk. Så undgår du yderligere stress og jag.