Gør livet nemmere med kunstige blomster

Vil du gerne pryde dit hjem med eksotiske kaktusser og farvestrålende sukkulenter? Men har du ikke grønne fingre skruet på dine hænder? Planter og blomster kan kræve så megen forskellig pleje, omsorg, gødning og sollys, at det kan virke næsten overskueligt at sætte sig ind i, hvordan ens nye, friske spirer får det bedst. Og hvis man skal på ferie, er man næsten nødt til at hyre en plantepasser, så de ikke dør i løbet af de to uger, man er afsted.

Med kunstige blomster og planter fra eksempelvis Brøndsholm undgår du at skulle tænke på alt dette. I løbet af ingen tid, kan dit hjem være prydet af smukke tulipaner, krokusser og orkideer, der vedbliver sådan år efter år.

Fordele:

  • Skal ikke vandes eller plejes
  • Holder sig altid friske og flotte
  • Økonomisk bæredygtige, da de kun skal købes én gang
  • Ingen bekymringer om lysmængde eller pasning

Skift blomsterne ud efter sæson og højtid

Om ikke længe vil påskeliljer og vintergækker skyde op af skovbunden. Den skønne forårsstemning kan du uden problemer få ind i dit hjem eller din butik. Hos Brøndsholm kan du nemt bestille kunstige blomster, der passer til sæsonen og er utrolig naturtro. Du kan også selv sammensætte en smuk buket, der holder lige så længe, du ønsker. Om det er sommer, vinter, efterår eller forår, kan du med sikkerhed finde nogle smukke og holdbare planter, der passer til årstiden. Det gør det også praktisk, hvis du om lidt skal pynte din butik med rosenbuketter til valentinsdag. For når dagen er omme, behøver du ikke andet end at pakke dem væk og gemme dem til næste år.

Har du brug for spørgsmål eller rådgivning i forhold til, hvad der passer bedst til dine behov, så kan du kontakte Brøndsholms kundeservice på mail@brondsholm.dk eller på tlf. 70 20 36 35 allerede i dag.