3 restauranttemaer du kan lade dig inspirere af

Arbejder du indenfor restaurationsbranchen, eller er dit største ønske at åbne dit eget sted, hvor du kan servere dine livretter? Åbner du dit eget sted, får du også mulighed for at indrette det på præcis den måde, du ønsker.
Uanset hvad, så er det en god idé at sørge for, at køre med et specielt og gennemført tema, så gæsterne får en unik oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.
For at ridse et par temaer op, du kan finde inspiration fra, har vi herunder opstillet 3 eksempler.

Diner-temaet

Lad menukortet være proppet til med milkshakes i alle afskygninger, saftige burgere, pommes frittes og alverdens tærter. Det er sådan, en amerikansk diner bedst er præsenteret. Udvalget er stort, og det er for det meste usunde sager, du kan få serveret. Godt nok er de usunde, men de er tilmed også fantastisk gode.
I Danmark er diner-genren indenfor restaurantionsbranchen ikke så udbredt, hvilket er en stor ærgrelse for mange, der elsker den amerikanske madkultur.
I USA kan du oftest finde en typisk diner ved de store motorveje eller i de lidt mindre byer i den vestlige del af landet. Disse kendte diners er indrettet med barstole og båse bestående af sofaer i sprudlende farver. Nogle af dem har tilmed også neonskilte og et rustikt udseende.

Farve-temaet

Elsker du farver og mener, at det er umuligt at blande for mange farver sammen på én gang? Hvis du elsker at farvekoordinere og sætte atypiske og sjove farver sammen, kan du passende køre et gennemført farvetema på restauranten. Mal måske væggene i forskellige farver og sæt sjove og unikke malerier op, der ikke blot vil virke som blikfang hos gæsterne, men som også kan ende med at være inspirerende for dem. De mange farver kan også virke opkvikkende og give restauranten et lidt anderledes touch end normalt.

Fransk landstils-temaet

Er du mere en håbløs romantiker, der godt kan lide hvide og antikke ting? I så fald er det måske den franske landstil, du skal hente din inspiration fra, når du skal til at dekorere og købe interiørting. Den franske landstil giver muligheden for at mikse nyt med gammel og er en udbredt stil i hele Skandinavien. Pryd loftet med store lysekroner og find dine bedste loppefund frem. Dæk op med en masse stearinlys, der kan være med til at sætte sit hyggelige præg på omgivelserne.

Når det gælder temaer til restaurationsbranchen, er det kun fantasien, der sætter grænser. Pynt op med de interiørting, du finder interessante og sæt dit eget præg på indretningen. Vi håber, at ovenstående temaer kunne sætte lidt gang i tankerne om, hvordan du ville indrette og dekorere en restaurant, hvis du stod til at skulle det en dag.