Sommerprojektet i haven: 3 tips til forbedringer

Ah, den skønne sommer står endelig for døren, og nu kan vi danskere glæde os til de årlige 20 dage med sol og gode temperaturer – og du kan lige så godt få dem udnyttet ordentligt. Hvis du har planer om at lave om derhjemme, mens der er godt vejr til arbejde udenfor, så har vi i denne artikel samlet vores bedste tips til, hvad du kan gøre ved dit hjem og have.

Mange typer af belægningssten

Belægningssten er de sten, som man typisk finder i indkørsel og ved overgange, hvor man har brug for et lige og fast materiale, fordi man kommer til at bruge det til at gå frem og tilbage. Det tager tid at lægge fliser, men det er bestemt noget, som du kan klare selv og spare en del penge på.

Anlæg nye bede

Har du drømme om at gøre din have Instagram-venlig? Så har du nu chancen for at anlægge smukke bede med et væld af forskellige blomster i flotte farver. Det er faktisk relativt hårdt arbejde, fordi man skal sidde meget ned på hug, samtidig med at du skal omlægge en del jord. Igen er det dog sagtens noget, du kan gøre selv.

Byg et skur til fars projekter

Har far nogle hobbyer, som han ikke i øjeblikket kan få lov at udfolde sig i? Der er ingen strenge krav til skure og hobbyrum udendørs i forhold til isolering og beboelse, så du kan bygge det helt, som du vil. Far vil helt sikkert blive glad for den nye tilføjelse, som han måske endda selv har bygget.