Smukke og romantiske Louise Campbell lamper

Hos Luxlight kan du finde de smukke og elegante lamper designet af Louise Campbell. Hvis du er en person, som vægter at have en indbydende, lys og romantisk stil i dit hjem, så er de smukke lamper, der minder om papirklip fra Louise Campbell et godt valg for dig. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag og find din favorit Louise Campbell lampe.

Kvinden bag designet

Kvinden bag de smukke lamper er Louise Campbell. Hun blev født i 1970 til en dansk far og engelsk mor. Hun dimitterede fra London College of Furniture i 1992 og vendte til Danmark og valgte at studere videre om industrielt design. I 1996 skabte hun sit eget firma, hvor smukke designs siden er kommet til live. Campbells hovedfokus er nu lys og møbler. Hendes lamper ”Collage” og ”LC Shutters” er nogle af hendes signaturlamper.

Skab lys og luft

Med de smukke hvide lamper skaber du både lys og luft i dit hjem. Det yndige design minder mest af alt om papirklip og fortæller på den måde en unik historie. Især ”Collage” serien har med dets lag også en form for symbolik, da det kan vidne om at være fortælling på fortælling med yndigt papirklip. Lige meget hvilke konklusioner, du drager fra at kigge på de smukke Louise Campbell lamper, så er de en elegant tilføjelse til dit hjem, hvis du ønsker at byde moderne romance ind i dit hus.

Handl trygt hos os

Luxlight er e-mærket, hvilket betyder, at du trygt kan handle dine lamper hos os online. Bestiller du inden klokken 14, så sender vi dine lamper den selv samme dag. Har du spørgsmål til vores produkter eller services, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.