Scene podier i den bedste kvalitet

Hvis du er på udkig efter nye podier til dit spillested, din café, et teater, skolescenen eller et helt andet sted, så kan du hos Sunstill finde robuste og slidstærke podier, som du kan få glæde af i lang tid fremover. Hos Sunstill forhandler vi udelukkende kvalitetstjekkede podier, så du trygt kan placere folk på dem uden bekymringer. Hør mere om dine muligheder for at få podier fra Sunstill ved at kontakte os allerede i dag.

Podier efter dine mål

Hos Sunstill finder du podier både i standardmål, men du kan også få speciallavet dine podier, hvis du har særlige ønsker og mål. Vi kan med garanti skræddersy en løsning til dig. Vores podier er stabile og kan klare både koncerter og forestillinger med slag i. Hos Sunstill sælger vi stadig reservedele samt tilbehør til scene podier, vi har solgt for mere end 40 år siden, hvilket vidner om kvaliteten på vores produkter.

Alt til scenen

Har du brug for at opgradere flere ting eller bygger du en scene fra ny? Så kan du naturligvis finde alt i tilbehør til scenen hos Sunstill. Vi forhandler blandt andet gedigne gelændere, smukke scenetæpper i både satin og bomuld fra Molton, stolelister der øger sikkerheden og afspærringsstandere til at dirigere dine besøgende rundt på sikker vis. Du kan udstyre en hel scene med alt, det du ønsker med podier og udstyr fra Sunstill. Har du spørgsmål til vores produkter eller services kan du altid kontakte os. Vi har masser af erfaring indenfor branchen og kan også vejlede dig ganske uforpligtende til hvilken løsning, der vil passe optimalt til dig.