Rengøringsmidler til hjemmet – billig og nem rengøring

Har du de rengøringsmidler, der skal til for at lave en ordentlig rengøring? Du vil gennem denne artikel blive klogere på, ikke kun rengøringsmidler men også, hvor ofte du bør gøre rent, samt hvor du kan få de bedste rengøringsmidler til de billigste priser. For der er faktisk mange penge at spare ved at købe rengøringsartikler online!

Sådan rengør du mest effektivt med rengøringsartikler fra emma.dk

Hos emma.dk kan du få et stort udvalg af billige rengøringsmidler til hjemmet, og deres sortiment indeholder alt, hvad du har brug for til din rengøring. Hos emma.dk finder du bl.a. rengøringsmidler fra Cillit Bang, Domestos, Finish, Air Wick og Ariel.

Rengøring i hjemmet behøver ikke være en uoverskuelig pligt – du kan faktisk med få rengøringsmidler og ved at sætte din rengøring i system, opnå en nem og overskuelig rengøring.

Her får du en oversigt over de mest basale rengøringsmidler og -artikler til hjemmet, som du selvfølgelig kan finde hos emma.dk.

Karklude, svampe og viskestykker: Kan bruges over det hele. Husk dog at skifte dem regelmæssigt, så du ikke gør rent med en beskidt klud. De kan sagtens vaskes og genbruges.

Opvaskemiddel og opvaskebørste: Selvom du har en opvaskemaskine, er det altid godt at have opvaskemiddel og en opvaskebørste til de ting, der ikke må komme i opvaskemaskinen og f.eks. også til gryder og pander.

Glasrens og universalrengøring: Disse to er næsten uundværlige! Du kan sagtens købe en god Cillt Bang spray, som kan bruges til de fleste overflader i både køkken og badeværelse, men du kan også bruge en universalsæbe, som du blander op med vand. Glasrens til dine spejle vil også gøre en kæmpe forskel.

Gulvrens og støvsugerposer: Der er ikke noget mere irriterende, end når man har fået fyldt støvsugerposen og ikke har flere tilbage. Sørg derfor altid for at have støvsugerposer på lager. Når du har støvsuget, er det en god idé at give gulvet en vask, så det bliver fuldstændigt rent og også får fjernet pletter. Her kan du enten bruge et universalrengøringsmiddel, brun sæbe eller sæbespåner – det kommer an på dit gulv! Universalrengøring er f.eks. god til lakeret parketgulv, keramiske fliser og de fleste stengulve, men bør ikke bruges til linoleum eller ubehandlede trægulve.

WC-rens og duftblokke: En WC-rens vil efterlade din toiletkumme ‌ren og pæn ‌og med en duftblok til toilettet vil det samtidig dufte godt hver dag.

Hvor ofte skal der gøres rent?

For at give et hurtigt og nemt overblik over, hvor ofte du bør gøre rent, får du her en nem og overskuelig oversigt, der kan hjælpe dig med at sætte din rengøring mere i system.

Hver dag: Rede seng, vaske op, vaske tøj, tørre badeværelsesfliser efter bad, tørre køkken- og badeværelsesvask af med en klud, tørre køkken- og spisebord af.

Hver uge: Støvsuge og vaske gulv, rengøre spejle, tørre alle overflader af med en fugtig klud, tørre køkkenmaskiner af og rengør toilet.

Hver måned: Skifte sengetøj, støve lamper og persienner af, gøre opvaskemaskine og vaskemaskine rent.

Hver 3-6 måned: Gøre fryser og køleskab rent, rengøre ovn, vaske badeforhæng, støvsuge madrasser, vaske puder og dyner, pudse vinduer.

De største besparelser på rengøringsmidler til hjemmet får du hos emma.dk

Lad os være ærlige – rengøringsartikler er ikke det sjoveste at bruge penge på, derfor vil du sikkert blive glad for at kunne spare op til 85 % på alle dine rengøringsmidler – og det kan du faktisk hos emma.dk!

Som medlem af emma.dks fordelsklub kan du handle til deres fordelagtige emma priser. Du bliver automatisk medlem, når du gennemfører dit første køb til emma pris og det koster kun 85 kr. om måneden. Til gengæld finder du mere end 7.000 forskellige produkter inden for husholdningsartikler, skønhedsprodukter, personligpleje, parfumer og meget mere. Og fik vi nævnt at du endda får gratis fragt og hurtig forsendelse? Så vil du også gerne spare penge på dine rengøringsartikler, så er emma.dk helt klart et kig værd.