Papirruller

Er du professionel behandler – eller tilbyder du blot nogen små behandlinger i din fritid – så er papirruller et essentielt hjælpemiddel. Papirruller sikrer nemlig hygiejnen under og mellem behandlinger, gør den efterfølgende rengøringen nemmere, og så gør de ovenikøbet behandlingen mere behagelig for klienten. YourCare tilbyder blandt andet papirruller til High/Low behandlerbrikse, servietter med hul til ansigtet i det blødeste og bedste materiale samt engangsservietter med y-udskæring til ansigtet.

Stærkt, tyndt og fedtafvisende silkepapir

Papirrullerne fra YourCare kommer i forskellige mål, men er alle fremstillet i stærkt, tyndt og fedtafvisende silkepapir. Papirruller er næsten ikke til at undvære, når man driver en klinik, som tilbyder forskellige former for behandlinger. Det kan eksempelvis være massører, fysioterapeuter eller læger. Med papirrullerne til massage- eller behandlerbriksen sparer du dig selv for rengøringsarbejde, vedligeholdelse og slid. De er nemme at påføre og mindst lige så nemme at fjerne igen.


Mere end 20 års specialiseret erfaring

YourCare har en bred og nøje udvalgt produktgruppe indenfor behandlinger, søvn, smerter, hygiejne og rengøring, og på baggrund af 20 års specialiseret erfaring har YouCare formået at lave papirruller, som hverken går på kompromis med kvalitet, komfort eller pris. Papirrullerne er blevet lavet med henblik på at gøre dit job som behandler nemmere og behandlingen for patienten mere behagelig. YourCare blev grundlagt i 1997 med et ønske om at sætte sunde og bæredygtige produkter på det danske marked. Sidenhen er de særligt blevet kendt for deres troværdighed, professionalisme og høje kvalitet, når det kommer til produkter og personlig service. Og med topkarakterer fra Arbejdstilsynet kan du derfor trygt handle papirruller – eller andre hjælpemidler – hos Yourcare.