Pagajer til vandsport

Hvis du er vild med vand og dyrker vandsport, eller måske overvejer at begynde til vandsport, hvorfor så ikke prøve kano eller kajak? Til disse sportsgrene er det vigtigt at du har det rigtige udstyr, nemlig pagajer til kajak roning og padler til kano roning. Pagajer er specielle type af årer, som altså bruges når, man ror kajak. Kajak pagajer har et asymmetrisk blad i hver ende af pagajen og man tager skiftevis et tag i den ene og så den anden side. Ønsker du en væsentlig fremgang, er det vigtigt, at du har en ordentlig pagaj eller paddel.

Pagajer og tilbehør

Hos Kajakforalle.dk finder du et bredt udvalg af pagajer og tilbehør dertil. Lige meget om din aktivitet er havkajak, kajakfiskeri, sit on top kajak, eller pedalkajak, kan du finde det udstyr, der passer allerbedst til dit behov. På siden finder du pagajer i sort, hvid og gul. Pagajer opdeles i forskellige typer, alt efter hvad de passer bedst til. En wingpagaj bruges oftest til kapkajak, havkajak og turkajak, bredbladede pagajer bruges til turkajak og konkurrencer og smalbladede pagajer er oftest brugt af piger. Pagajerne svinger derfor i længde og bladareal, så vær opmærksom på hvad der passer bedst til dig, når du kigger på pagajer.

En alsidig forhandler

Kajakforalle.dk forhandler mange andre ting end pagajer og padler. Du finder nemlig alt udstyr til kajak og kano aktiviteter. Der er alt lige fra forskellige kajaktyper til redningsveste, joller og tørdragter. De har vitterligt alt, du har brug for til en dag på vandet. Derudover får du kvalificeret vejledning, når du kontakter dem. De har nemlig over 15 års erfaring i branchen og sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.