På visit i Århus: Disse ting skal du se

Århus er en fantastisk by med masser at byde på, og mens mange danskere i år vælger at holde ferie herhjemme, så er det en god mulighed for at besøge Jyllands hovedstad. Vi giver dig her indblik i, hvad der for mange kan være værd at besøge, når man tager til den smukke havneby.

Gågaderne og åen

Selvom mange som det første tænker Aros, når man tænker Århus, så er det utroligt hyggeligt at gå ture langs åen i midtbyen og opleve gågademiljøet og de mange cafeer med god mad, der ligger med god udsigt. Du kan finde alt fra konditor til systue i Århus midtby, og vi anbefaler, at man som minimum sætter en hel dag blot til at nyde det centrale byliv.

Aros og regnbuegangen

Aros er naturligvis med på listen, fordi selvom den firkantede bygning ikke ser ud af så meget udefra, så er det faktisk et af Nordeuropas største kunstmuseer. Der er enormt mange etager, og vi kan garantere dig for, at du ikke ligefrem kommer til at lide af klaustrofobi, når du træder inden for i denne smukke bygning.

Skolegade og nattelivet

Århus er en gigantisk studieby, og det betyder, at ungdommen i høj grad trives og dominerer bybilledet – særligt om aftenen, hvor der er gang i den mange steder i byen. Områderne omkring Klostertorvet og Skolegade er fyldt med unge mennesker, der giver den gas, og hvis du passer ind her, så kan vi garantere dig for, at du får en sjov aften med alt, hvad den trække af god lir og gas.