Mange typer epoxy

Der findes mange forskellige slags epoxy, og med vores brede udvalg, har vi lige præcis det produkt,som du har brug for. Vi har stor erfaring inden for epoxy til træ, og vores kvalitetsbevidsteepoxyproducenter leverer den højeste kvalitet. Hvad enten du skal epoxyspartel, clear casting epoxyeller infuseringsepoxy, så har vi den epoxy til træ, som du lige står og mangler.

Epoxy til ethvert formål

Med så mange forskellige typer epoxy, er der dermed mange forskellige anvendelser for epoxy. Viforhandler et meget bredt udvalg af epoxy, blandt andet epoxy til træ og til glasfiber. Vores epoxy bliverbrugt til alt lige fra maritime opgaver til vindmøllevinger og kunstopgaver. Forskellige projekter kræverforskellig slags epoxy, og vores store udvalg sikrer at du finder lige præcis det epoxy produkt, som du harbrug for.

Vores leverandører sikrer høj kvalitet

Vi har produkter fra blandt andre WEST SYSTEM Epoxy og Entropy Resins Epoxy, og disse leverandørergår meget højt op i kvalitet og at lave forskellige typer epoxy, som er lige præcis det som du har brug for til dit projekt eller produktion. Har man for eksempel brug for en epoxy til træ, kan man bruge Permacote Epoxy, som giver en virkelig flot overflade og kommer til at ligne glas. En anden epoxy til træ er desuden Entropy Clear Casting, som med fordel kan bruges til at lave de populære rivertables, som er meget moderne i boligindretningen.

Vi står til rådighed for dine spørgsmål

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter. Medvores store udvalg, kan det være en fordel at tage en snak med os, og vi har altid en dygtig medarbejderhos HF Industri og Marine, som er klar til at hjælpe dig.