Let rengøringen med smarte rengøringsvogne

Hvis du arbejder professionelt med rengøring, og gør rent på store arbejdspladser, hoteller eller kontorer, kan du lette dit arbejde betydeligt med en smart og praktisk rengøringsvogn. En rengøringsvogn letter din arbejdsbyrde, fordi den både aflaster og effektiviserer arbejdsgange.

Hvis du arbejder på et hotel, kan du få en rengøringsvogn med plads til opbevaring af rene håndklæder og sengetøj, mens den også lader dig tage alle dine rengøringsmidler og dit rengøringsudstyr med rundt. På den måde skal du altså ikke frem og tilbage for at hente udstyr eller linned til værelset.

En rengøringsvogn er en god løsning til dig og dine ansatte, da den både gør arbejdet hurtigere, lettere og mindre belastende for kroppen. Alt er nemlig samlet ét sted, så du slipper for unødvendige skridt, og ydermere skal foretage så få bevægelser som muligt, hvilket gør arbejdet mere ergonomisk.

Optimal håndtering af affald

Rengøringsvogne fås med en skraldespand på siden, så du let og uden det store besvær kan håndtere affald. Den giver plads til store sække og fås både med og uden låg. Låget forhindrer lugtgener fra affaldet og er især praktisk, hvis du skal gå langt med affaldet. Ingen bryder sig om at lugte til gammelt affald, så det er også en praktisk og hensynsfuld løsning overfor dit personale.

Ekstraudstyr til forskellige formål

Der findes en række ekstraudstyr, som du kan købe til din rengøringsvogn for en endnu mere effektiv arbejdsgang. Ekstraudstyret gør, at du kan tilpasse rengøringsvognen præcist til dig og dit behov.

Du kan f.eks. købe ekstra spande, så du kan have forskellige opblandinger med dig rundt, eller vinylposer til affald. Mangler du ekstra plads på vognen, kan du købe en ekstra spand til opbevaring eller et smart og praktisk låg, som kan åbnes og lukkes som en æske.