Vil du gerne blive klogere på kost, ernæring og kroppen? Vil du gerne kunne hjælpe og vejlede andre til at opnå en sundere livsstil? Dette er muligt med en uddannelse som kostvejleder hos Træner Akademiet, der netop tilbyder Danmarks mest dybdegående uddannelse indenfor dette felt. Denne uddannelse er delt op i 2 niveauer med forskellige fokuspunkter.

På første niveau går du i dybden med teorien. Her kommer du ind på alle de relevante emner med hensyn til ernæring og kroppens processer i forbindelse med dette. Du får lov at gå i dybden med emner som makro- og mikronæringsstoffer, energibalancen, kroppens celler, fordøjelsen og mange flere. Idéen med dette er, at du får den nødvendige viden om, hvordan kroppen fungerer, og hvordan kosten har en effekt på dette.

På andet niveau får du værktøjerne til at omsætte din nyfundne viden til praksis. Her lærer du blandt andet at indsamle relevante informationer om dine klienter samt at videreformidle din viden på en letforståelig måde. Dette gør nemlig, at du lettere kan hjælpe og vejlede mennesker, fordi du kan forklare dem, hvorfor de med fordel kunne foretage visse ændringer i deres kostvaner. Du vil altså gennem en dialog med en klient være i stand til at finde en sund balance for denne, fremfor bare at kaste med gode råd eller ordrer.

Med en uddannelse som kostvejleder hos Træner Akademiet får du altså mere end ”bare” en ekspertise omkring kost og ernæring. Du lærer nemlig også at vejlede mennesker om sunde kostvaner og livsstilsændringer ud fra deres nuværende livsstil og behov. Som uddannet kostvejleder kan du altså hjælpe med at forbedre menneskers livskvalitet og -glæde, så hvorfor vente? Hele forløbet foregår online, så du kan starte allerede nu.