Firmafrugt

Hos Firma-Frugt.dk finder du et stort udvalg af friske, lækre frugtkurve – de sikrer kvalitet, friskhed og god personlig service. De leverer som en del af Frugtkurven.dk mere end 125.000 stykker frisk frugt i København omegn ugentligt og så er de sæsontilpassede. Dette er ekstra lækkert, da du dermed er sikret de bedste og mest friske stykker frugt årstiderne kan byde på, for en større og mere varieret smagsoplevelse.

Hos Firmafrugt byder de på mange spændende og varierede typer frugtkurve blandt andet BasisFrugt, Økologiske Nøddekurve, Mødekurve, Frisk-Juice, Snackgrønt, Frugtsnack i bæger samt udskåret frugt til møder og arrangementer. Er du mere nysgerrig på de forskellige muligheder, kan du se en let overskuelig præsentation af disse på deres hjemmeside.

Hos Firmafrugt kan du være sikker på en god oplevelse som kunde; personlig levering og udvidet service er nemlig en naturlig del af dit samarbejde med dem. Leveringen foregår med en personlig tilknyttet chauffør, der leverer helt op til kontoret, eller hvor end firmaet ønsker den friske frugt leveret. Efter leveringen, tager chaufføren de tømte kurve med retur til grundig rengøring og genbrug. Den personlige service strækker sig naturligvis også til deres administration- og serviceafdeling, hvor de står klar til at hjælpe dig med spørgsmål, lige fra valg af den rette størrelse firmafrugt, samt tilpasning af netop jeres frugtkurv – og så er der ingen lange bindingsperioder. Firmafrugt fokuserer nemlig på at være fleksible i forhold til netop jeres behov og ønsker.

Derudover er frugt ikke blot en gode på arbejdet – det viser dine medarbejdere at du værdsætter deres indsats og virker som et naturligt redskab til at skabe mere motivation og trivsel på arbejdspladsen. Det udtrykker god CSR-politik, fokus på trivsel blandt medarbejdere og en sund holdning til arbejdsdagen og kollegaerne.

Afslutningsvis er det værd at nævne: Firmafrugt til medarbejdere i et år koster mindre end bare én enkelt sygedag!