Find din Carinthia sovepose hos U.S. Overskudslager

Står du og leder efter en sovepose, som er så funktionel, holdbar og komfortabel at den bruges af det danske militær? Ønsker du at have en sovepose, som ved selv de vildeste temperaturer kan holde dig varm? Så skal du investere i en Carinthia sovepose. Hos U.S. Overskudslager finder du de populære soveposer til fantastiske priser.

Fantastiske egenskaber

Det er ikke uden grund at det danske militær bruger Carinthia soveposen til deres soldater. Soveposen holder dig varm og komfortabel til ned omkring de -12 grader, og kan holde til minustemperaturer på helt ned til -34 grader, hvis det er helt galt. Den har en god længde på 200 cm indvendigt og 230 cm udvendigt. Bredden er ved hovedet 83 cm og munder ud i 60 cm ved fødderne. Af dens temperaturegenskaber har den en lav vægt på omkring 2000 gram. Dertil kan den lukkes tæt om hele kroppen med hul til hovedet, hvilket betyder at din kropsvarme bliver holdt der, hvor den skal. Hvis du ønsker en funktionel kvalitetssovepose til en god pris, så er Carinthia soveposen bestemt noget for dig.

Et væld af udstyr

Ofte er det ikke nok bare med en god sovepose, når man skal ud i det fri. Derfor kan du hos U.S. Overskudslager også finde robuste telte og isolerende liggeunderlag. Du finder også uldundertøj i høj kvalitet i vores tøjafdeling, som kan bidrage til en god nats søvn udendørs. Du finder altså alt, hvad du skal bruge til at få den bedste udendørstur hos os. Har du spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller per mail.