Heste, grise, køer og får. Der er mange typer af dyr, man kan have på sin gård, men de har alle det til fælles, at det kan godt tage lang tid at passe dem. At have en farm er ikke noget hobbyprojekt, men noget som man skal dedikere sig selv til, for det er mere end en fuldtidsbeskæftigelse. Du skal kunne nyde at se noget vokse og gro, for det er en farm fantastisk til. Vi giver her gode råd til, hvordan du bedst kommer i gang med livet på gården.

Staldmåtter

Har du et underlag i stalden, som gør det svært for dine dyr at stå fast? Så kan staldmåtter være den billige og gode løsning for dig, da det kan være dyrt at skifte et helt gulv ud. Staldmåtter er særligt gode til grise, og så er de også nemme at rengøre.

Kreaturvægt

Hvis du har dyr, der skal sendes til slagtning, skal de have en bestemt vægt, før du skippe dem videre. Med en kreaturvægt skal du ikke ud i en besværlig manøvre for at løfte dem op på vægten – de går selv derop med hjælp fra en godbid via en rampe, hvorefter vægten vil blive vist på et lille display.

Multivogn

Har du mange forskellige dyr, som skal have nogle forskellige piller og kosttilskud, så er en multivogn et redskab, som du kan bruge til lidt af hvert. Der er forskellige niveauer, så du kan inddele varerne efter dyr, og det er bare super praktisk at have noget hyldeplads, som man kan bruge til at drive landbrug mere effektivt.