Når den unge voksne står og søger nye udfordringer både fagligt og socialt, søger mange mod et efterskoleophold, hvor de kan få lige netop dette.

Et ophold på efterskole er kendt for at være en oplevelse, som markerer udvikling og forbliver en del af den unge for resten af livet. Mange tager venskaber og redskaber med herfra, som de vil få nytte af mange år ude i fremtiden.

De forskellige efterskoler tilbyder en variation af linjer, hvor man fokuserer på en kunst, sportsgren eller andet håndværk. Man kan eksempelvis vælge en danse- og teaterlinjen, hvor man får muligheden for at optræde og udfordre sig selv. Det bedste sted at gøre dette vil være en dramaefterskole.

Her vil du b.la. blive undervist af uddannede skuespillere, som kommer og underviser i forskellige forløb. Du vælger fra forløb til forløb om du vil danse eller lave teater, og så vil I i perioder samarbejde om fællesprojekter b.la. med musiklinjen.

Udflugter og fællesprojekter

De store fællesprojekter er forestillinger, en teaterkoncert og jeres store fælles show til sidst. I vil også komme på udflugt til byens teater og til København for at se en musical.

Der er plads til alle på danse- og teaterlinjen, uanset om du er nybegynder eller har danset eller lavet teater før. Du vil blive mødt der, hvor du er, så du kan blive udfordret og lære mest muligt.

Du vil blive undervist i forskellige teaterdiscipliner som improvisation, performance, scene, kostume og sminke.

Hvis du virkelig får smag for dans og teater, kan du også under efterskoleopholdet prøve forskellige workshops. Disse workshops er i spændingsfeltet mellem dans, teater og musik, så du kan lære endnu mere.

Undersøg mulighederne allerede i dag.