En flot have skaber et flot hus

Og et flot hus skaber et dejligt hjem. Det er sådan en cykel, som kan påvirke dig rigtig meget. Tænk over det, hvis dit hjem ser hyggeligt og behageligt ud, får det det så ikke bedre? Hvor mange gange er du ikke stået op og set solen skinne udenfor, og bare fået det meget bedre af det? Det samme gælder din have. En skøn have kan virkelig gøre noget for dit humør. Især når du går rundt ude i den. Så hvad kan man gøre.

Sådan gør man haven dejlig

Når du skal ud I haven og gøre den lækker, så skal du vide hvad du vil have ud af den. Der er nemlig mange retninger du kan gå i. Skal det være hyggeligt, eller skal den bare være hyggelig at se på. Hvis du leder efter en have, som du kan sidde ude i. Så skal du have dig nogle stole og bænke! For eksempel kan du få dig en dejlig granitbænk, som nemt kan placeres ude i haven. En granitbænk er nemlig ikke særlig stor, så den kan passe ind mange steder!

Granitbænken er dog ikke eden eneste retning. Du kan også vælge den retning der hedder, at haven er ikke til at være i, den er til at se på. Så handler det om bare at fylde haven ud med planter, hække, hvad end ellers du kan få ind i den. Du kan aldrig gøre for meget, så du må bare gå amok. Man kan gå amok med farver, man kan gå amok med varianter. Du kan gøre hvad du har lyst til. Skal du have et træ? Hvorfor ikke? Hvis det ikke er vigtigt at man skal kunne være derude, så er det lige meget at det fylder for meget! Så giv den gas!