Er du blevet angivet som ansvarlig på et byggeri, og vil du gerne vise, at du har, hvad der skal til for at få tjansen næste gang også? Det er et stort ansvar at skulle sikre sig, at byggeri kommer i mål med de rigtige midler, arbejdskræfter og til den deadline, der er sat. Vi giver her gode tips til udstyr, som kan hjælpe dig sikkert i mål.

Vakuumløfter

Skal du lægger fliser eller andre tunge ting, som kun kan bæres af en minigraver? En vakuumløfter kan løfte et helt lag af eksempelvis fliser og lægge dem på, hvor de skal ligge. Det kræver blot, at de i forvejen ligger i den orden, som de også skal ligge på jorden i. Det er smart, og vil spare dig for mange arbejdstimer og ondt i ryggen. Perfekt til både større og mindre projekter.

Hjælp til dæksler

Skal du hive dæksler op af jorden, fordi du skal grave dybt? Så får du brug for en dækselløfter, der er det perfekte redskab, hvis du skal have mange dæksler op af jorden. De er nemlig utroligt tunge, men en dækselløfter gør det utroligt hurtigt og effektivt. Ideelt til længerevarende vejarbejde, der dækker store arealer.

Pallevogn

Det er alt for tungt at løfte paller med mursten og andre tunge ting med håndkraft. Derfor bør du have en pallevogn til ethvert projekt. Det er et meget fleksibelt stykke udstyr, som har en masse smarte funktioner – og så kan du jo løfte hvad som helst, som passer lige ind i dit projekt. Held og lykke.