6 ting der bør være på et hotelværelse

Som gæst på et hotel ønsker man en vis form for hjemlig følelse. Man skal bruge mindst én nat på et værelse, og derfor er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas.

For at skabe denne hjemlige følelse, er der en række møbler, der er gode at have stående på de mange hotelværelser. Herunder har vi listet 6 produkter, vi mener, vil være essentielle at dekorere værelserne med, da det typisk er de møbler, man også kan finde i sit eget hjem.

Senge

Sengen er nok det vigtigste møbel på hotelværelset. Folk kommer til hotellet med det formål, at de mangler et sted at sove. Derfor er det også vigtigt, at de senge, der er opstillet på værelser, er komfortable at sove i og ligeledes ikke er hverken for hårde eller for bløde. De skal være af god kvalitet og skal have en god topmadras. Hvis dine gæster sover godt, vil de helt sikkert have lyst til at komme tilbage en anden gang. Sengen bruges også til at slappe af i, og hvis behovet er der, kan der tages en lille eftermiddagslur.

Garderobeskab

I stedet for at smide jakkerne og skoene hulter til bulter foran indgangen, er det vigtigt at sørge for, at der på værelset er en garderobe eller et skab. På de fleste værelser er det et indbygget skab ved døren. I dette skab er der oftest også et par hylder, hvilket giver mulighed for at lægge noget tøj derind også. Nogle hoteller har også et pengeskab, som kan opbevare værdigenstande, hvis man skal på en dagstur og ikke vil have alt med sig.

Kommoder

Tøjet skal ud af kufferten, men hvor skal det hen? Har du for meget tøj til, at det kan være i garderobeskabet, eller er der måske slet ikke hylder og bøjler til rådighed? Fortvivl ikke.

Kommoden, der typisk står med et stort TV på sig, er til for at kunne opbevare de ting, du ikke gider have liggende i kufferten. Har du en stak papirer, som du heller ikke gider rende rundt med, kan du også passende lægge dem ned i en af skufferne, så de ikke bliver væk. Kommodens overflade kan også bruges til at stille ting, der måske skal huskes dagen efter.

TV

Der er intet bedre end at blive indlogeret på et hotelværelse, hvor der er et TV. Jo flere tv-kanaler det har, jo bedre. Vil du sørge for, at dine gæster kommer til at nye sit ophold til fulde, vil det ikke være en dum idé at investere i et TV til hvert værelse. Placeringen på værelset er ikke så kompliceret igen – kommoden står der jo allerede, så hvorfor ikke sætte det elektroniske apparat oven på det? Derved behøves det ikke hænges op på væggen.

Sengebord

Selvom værelset måske allerede er spækket til med borde, er det stadigvæk en god idé at have et sengebord. Det giver gæsterne mulighed for at have ting tæt ved sig, når de sover. Mobilen skal sikkert lades op, og hvad er bedre end at have den til at lade op på sengebordet, så man altid kan se, hvad der sker på den? Placer eventuelt en natlampe og et digitalur på bordet. Derved giver du også gæsterne mulighed for at tjekke klokken og læse under lyset af natlampen, hvis det lyster.

Køleskab

Uanset hvor lang tid gæsterne skal blive på hotellet, er det altid rart at have et køleskab, hvor man kan sætte sine mad- og drikkevarer ind, så det kan forholde sig frisk og koldt. Hvis man skal være på hotellet i længere tid, kan det også være, at gæsterne ønsker at købe ind til sine egne måltider for så at opbevare det i køleskabet.
Kan du ikke finde køleskabet, selvom du måske specifikt har fået af vide, at der burde være et, kan du lade den store gemmeleg begynde. Start dog med at kigge bag nogle af lågerne i kommoden, hvis den har sådanne. Ellers kan det være, hotellet har placeret den i skabet, så den ikke var så synlig på værelset.

Er du enige i, at de 6 ovenstående ting bør være på hotelværelset? Nogle kan måske undvære et par af dem alt afhængig af, hvad formålet med opholdet er, mens andre inderligt ønsker at have både køleskab og TV. Uanset hvad er det bedre at have for mange ting på værelset end for lidt. På den måde glæder du gæsterne, og de kan vælge at benytte og bruge tingene, hvis de har behovet.