4 fordele ved firmafrugt

At have en frugtordning er en fed personalegode, som man ikke altid tænker over, men som dine ansatte og medarbejdere vil sætte pris. Frisk frugt smager dejligt, er et sundere alternativ og dejlig snack at nyde. At du køber en frugtkurv viser, at du interesserer dig for dine ansattes sundhed og velvære. Læs med her og få flere uddybede svar på, hvilke fordele der er ved en firmafrugtordning.

1. Holdning til sundhed

Det er vigtigt, at man holder øje med, hvad man putter i munden. Dog selvfølgelig uden at være fanatisk omkring det. Men ved at servere frugt og give dine ansatte mulighed for at vælge frugt udstråler du også en vis holdning til sundhed. Frugt er nemlig en sundere alternativ til sukker og kage og hvem kunne ikke godt bruge en banan sent på eftermiddagen, når energiniveauet er dalende?

2. Godt arbejdsmiljø

At du udstråler en holdning i forhold til sundhed, skaber også et bedre arbejdsmiljø. Firmafrugt kan være med til at skabe en positiv stemning omkring frugt, sundhed og sundere livsstile. Du skaber en balance med hverdagens frugt og de søde sager ved særlige lejligheder og begivenheder.

3. Tidsbesparende

I stedet for at du selv eller en anden medarbejder skal købe og udvælge frugt, er det tidsbesparende at få et frugtfirma til at gøre det. De både vælger frugten for denne sæson, køber den til dig og leverer direkte til din virksomheds dør. Det bliver virkelig ikke lettere og du skal ikke spilde din tid.

4. Vitaminerne og mineralerne

Frugt er sundt. Det kan vi ikke komme i tvivl om. Det er i hvert sundere end den kageordning, som mange virksomheder kører med. Frugt indeholder kostfibre, vitaminer og mineraler, som alt sammen er vigtigt for vores levestandard. Det har faktisk vist sig, at du nedsætter risikoen for at få hjerte- og kredsløbssygdomme samt kræft, hvis du spiser frugt og grønt hver dag. Du er med til at holde dine medarbejdere sundere og i live.

Så hvad venter du på? Forkæl dine ansatte med en frugtkurv og vis, hvad de betyder for dig. Det er en personalegode, som dine medarbejder vil værdsætte og sætte pris på.