Bæredygtighed er i høj kurs og i den grad moderne, hvorfor du som virksomhed kan forvente stor positiv respons, hvis du også går i denne retning. Men hvordan gør man egentlig i praksis? Vi kommer her med forskellige bud på, hvordan du kan gøre din virksomhed mere bæredygtig.

Tænk over transporten

Transport, hvad end det er via fly, skib eller lastbil, er en stor synder, når det kommer til CO2-udledning, der som bekendt er lidt et fy-ord, når snakken falder på bæredygtighed. Derfor er det vigtigt, at du vælger en partner til logistik, som kan leve op til krav om bæredygtig transport . Det er nok svært at gøre det helt uden at forbruge CO2, men du kan vinde meget ved at tænke over det og vælge partnere, som trods alt går op i det, så du kan brande dig på det.

Anvend genbrug i din butik

Ikke alene kan du tænke bæredygtigt ved at indrette din butik med genbrugsinteriør, men du kan samtidig også spare en masse penge. Sidst men ikke mindst så kan du ofte få nogle meget personlige genstande, som ingen andre butikker har, så du kan skabe dig et stærkere brand på den måde.

Poser og papir

Mange virksomheder benytter store mængder af poser og papir, der som bekendt ikke er det bedste, når det kommer til bæredygtighed. Vi smider meget af det ud, og du kan derfor være mere bæredygtig ved at benytte leverandører, som udmærker sig ved at gå meget op i, at poser og papir kan leve op til gældende krav til bæredygtighed.