Er du typen, som slet ikke kan lade være med at træne, spise sundt og være fysisk ovenpå? For nogen er god form meget mere end bare en hobby – det er en livsstil. Hvis du hører i denne kategori, vil det være ideelt for dig at tage en karrierevej, hvor du hver dag kan få lov at arbejde inden for netop denne branche. Vi giver dig her tre bud på, hvad du kan blive som sportsfanatiker.

Bliv kostvejleder

Uden mad og drikke dur helten ikke. Hvis du er i god form, spiser du helt sikkert godt, fordi kosten er noget af det mest afgørende for god form og gode træninger. Spiser man godt, har man gjort det halve af arbejdet, men rigtig mange af os spiser bare for dårligt, selvom vi træner ved siden af. På en kostvejleder uddannelse lærer du alt det, du skal bruge for at undervise professionelt i kost.

Personlig fitness coach

Dette er måske den mest oplagte. Hvis du har styr på din træning og ved, hvordan man opbygger muskelmasse, så er fitness coach det rigtige valg for dig. Danskerne elsker fitness, men mange af os har ikke den fornødne viden til at opbygge vores krop på perfekt vis – det kan du hjælpe med nu.

Mentaltræner

Når det kommer til træning, er vores største forhindring, at vi ikke udholder nok mentalt. Vi kommer ikke lige afsted til den ene træning, og vi kom til at spise den der æske chokolade derhjemme i skabet. Det skal være slut med undskyldning, og det kan du som mentaltræner hjælpe til.